Наши партнеры

MenuSkadesplaget AGF-forsvarer stopper karrieren

Dansk fodbold

AGF har i disse dage store problemer med skader i forsvaret. Dog siger et af disse fra dags dato stop til fodbolden, da en langtidsskadet Olof Persson ikke ønsker at fortsætte sin skadesplagede karriere længere.

Olof Persson har ikke haft en nem karriere i de seneste år. Siden sit skifte til danske AGF er alting gået væsentligt nedad, da det ikke er blevet til megen spilletid i den hvide trøje. Skaderne har været mange og gentagende. Dette medfører, at svenskeren fra i dag stiller støvlerne.

“Mentalt har jeg været indstillet på det et stykke tid. Jeg har kunnet mærke, at knæet ikke har det godt, når jeg har spillet. Man håber selvfølgelig altid på, at det bliver bedre, og det har ikke været den letteste beslutning at nå frem til, men nu hvor den er meldt ud, er jeg lettet – og parat til at starte et nyt kapitel i mit liv,” fortæller svenskeren til AGFs hjemmeside.

Dette omtalte kapitel bliver startet i hjemlandet Sverige sammen med familien.

“Et trænerjob for et ungdomshold i en eliteklub kunne være en mulighed, og jeg regner med hurtigst muligt at begynde på den svenske træneruddannelse,” lyder det fra Perssons, der slutter med at takke de mange AGF-supportere.

“Fodboldmæssigt har det selvfølgelig været en nedtur for mig, men alt det andet – det sociale, klubben og byen – har været helt perfekt. Vi har fået mange venner, som vi håber, at vi kan holde fast ved, og på familiens vegne kan jeg kun sige, at vi har været meget glade for at bo i Århus, som er en dejlig by, vi helt sikkert vil vende tilbage til. Mange tak til alle dem, der har støttet mig og holdet. Jeg har altid følt, jeg har fået en fin opbakning. En støtte, som har varmet, og som jeg har været meget glad for,” lyder det fra Olof Persson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu