Наши партнеры

MenuSissoko underskriver ny kontrakt med Liverpool

Engelsk fodbold

Trods interesse fra andre klubber blev Mohammed Sissoko og Liverpool i dag enige om en forlængelse af midtbanespillerens kontrakt, så den nu løber frem til 2011.

Der er den seneste tid blevet snakket meget om midtbanespillerens fremtid, og i dag kom den så på plads. Mohammed Sissoko bliver i Liverpool, og har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende fire år. Hovedpersonen selv glæder sig over forlængelsen.

”Det var aldrig i mine tanker at forlade Liverpool. Jeg læste om de mange spekulationer, men jeg er allerede i en storklub, og det er en ære for mig, at kunne kalde mig for Liverpool-spiller. Jeg er skadesfri og kan ikke vente på at den nye sæson starter, og selvom vi har mange gode midtbanespillere, er jeg klar til at kæmpe for min plads,” forklarede Sissoko til klubbens hjemmeside.

Han vil især komme til at kæmpe med Javier Mascherano, som efter han kom til fra West Ham i januar måned, har været fast spiller på holdet. Han er dog ikke den eneste Sissoko skal kæmpe om de eftertragtede pladser med. Både Xabi Alonso og Steven Gerrard spiller ligeledes på midtbanen i Liverpool.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu