Наши партнеры

MenuSir Alex Ferguson fejrer 50 års jubilæum

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds legendariske manager, Sir Alex Ferguson, kan i dag glæde sig over, at have været involveret i fodboldverdenen i intet mindre end 50 år.

Manchester Uniteds rutinerede manager, Sir Alex Ferguson, har stået i spidsen for Manchester-klubben i hele 22 år. Sir Alex Ferguson har dog endnu mere at juble over i dag, da han kan fejre sin 50 års jubilæum i fodboldverdenen. Dette sker, når United-holdet i dag skal forsøge at besejre Stoke hjemme på Old Trafford.

Alex Ferguson debuterede som fodboldspiller, da han bare var 16 år gammel, hvor han spillede for Queens Park tilbage i 1958. Derefter spillede han for et hav af andre skotske klubber, hvilket i alt udmundede sig i over 300 kampe.

”I de tidlige år var jeg aldrig helt sikker på, hvad jeg skulle. Da jeg var 21 år og spillede halvtids fodbold i Dunfermline, var jeg tæt på at emigrere til Canada, hvor min fars familie skulle gå ind i værktøjsmager-handelen. Jeg havde overstået min læretid, og værktøjsmager var en stor forretning i Canada. Det var godt betalt, og Canada var et godt land. Men så ændrede tingene sig. Det var skæbnen. Jeg forstår ikke, at jeg har været i gamet i 50 år nu,” siger Ferguson i et interview med The Sun.

Senere i dag møder United-mandskabet hjemme Stoke, men intet er afgjort på forhånd, forsikrer den erfarne manager om.

”De bliver en absolut trussel mod os. Vi har set på dem, og vi har lavet noget video-analyse af dem. Men det er noget andet at prøve og stoppe dem. Der vil komme indkast i løbet af kampen, og vi må håndtere det, så godt vi kan. Indkastene har været en trussel hele sæsonen, og de er formidable,” forklarer dagens jubilar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu