Наши партнеры

MenuSir Alex: CL vigtigere end PL

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds erfarne cheftræner, Sir Alex Ferguson, erkender, at Champions League prioriteres højere end jagten på det engelske mesterskab.

Siden Sir Alex Ferguson for første gang i 1986 varmede Manchester Uniteds trænersæde, har han kun ført mandskabet til en Champions League-titel, mens det er glippet tre gange i semifinalen.

I aften har skotten muligheden for at føre sit hold til Champions League-finalen, dette kræver dog en sejr over den spanske storklub, FC Barcelona, hvor mandskabernes første møde endte 0-0.

Ferguson valgte at spare spillere som Cristiano Ronaldo og Patrice Evra i mesterskabskampen mod Chelsea, hvor United tabte, hvilket den aldrende cheftræner fik kritik for, men nu forsvarer Ferguson med, at han vejer Champions League-titlen tungere end Premier League-titlen.

”Jeg måtte sørge for at give os de bedste muligheder for at komme i finalen, og det var udelukket, at jeg kunne stille med samme 11 i både Barcelona og mod Chelsea. En klub af denne størrelse har haft for lidt succes i Europa, og jeg har ingen problemer med mine valg i weekenden,” sagde Ferguson mandag på et pressemøde.

Manchester United har vundet mestrenes liga to gange, mens Liverpool har stået med pokalen med de store ører i hænderne fem gange.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu