Наши партнеры

MenuSionko: Har altid drømt om Serie A

Dansk fodbold

FC Københavns tjekkiske kantspiller, Libor Sionko, der imponerede stærkt for det tjekkiske landshold, har udtalt at han altid har drømt om at spille i støvlelandet.

FC Københavns Libor Sionko har i alt spillet i ni forskellige klubber, fordelt over fire lande, Tjekkiet, Østrig, Skotland og Danmark, men han indrømmer at han gerne ville tilføje endnu et land til listen.

Han udtaler nemlig at han siden barn, altid har villet spille i den italienske Serie A, og drømmen stadig lever:

”Siden jeg var barn, har jeg altid drømt om at spille i den italienske serie A, men jeg må åbenbart mangle et eller andet, siden jeg aldrig har fået nogen tilbud fra Italien,” siger Libor Sionko til sporten.dk og afslører, at hans foretrukne klubber er Inter og Juventus.

“Jeg er 31 år og er selvfølgelig ikke så attraktiv for klubberne, som hvis jeg havde været 26. Når jeg skal forhandle kontrakt, betyder det også meget, om jeg bliver tilbudt en et-årig eller tre-årig kontrakt. Kan jeg blive ved til jeg er 34, er jeg godt stillet, forklarer Libor Sionko, som yderligere forklarer at det ville være acceptabelt at slutte karrieren af i FC København.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu