Наши партнеры

Menu



Simone Perrotta skadet igen

Italiensk fodbold

Den 31-årige midtbanespiller fra AS Roma har igen pådraget sig en skade. Han forventes at være udenfor i to måneder og går dermed glip af klubbens forberedelser til den kommende sæson.

Simone Perrotta måtte forlade dagens træning med en skade i venstre lår, og nu meddeler klubben, at det er alvorligt. Muskelskaden vil således holde midtbanespilleren udenfor i de næste to måneder, og dermed kan Perrotta ikke tage del i AS Romas forberedelser til den kommende sæson.

Også i sidste sæson var Perrotta ramt af skader, og han spillede kun 25 kampe over hele sæsonen. Det føjer yderligere alvor til den nye skade, da klubben frygter, at Perrotta ikke fuldt ud kan komme sig over skaden.

Der har den seneste tid været spekuleret i, om Simone Perrotta var på vej væk fra AS Roma, da både Wolfsburg og Bayern München tilsyneladende har vist interesse for ham.

Perrotta havde en fantastisk tid, da han fra 2001 til 2004 spillede for Chievo. I 2004 blev han solgt til AS Roma, hvor han siden har spillet 152 kampe og scoret 26 mål, og han betegnes som en nøglespiller. Desuden har han spillet 48 kampe for det italienske landshold, og han var også med, da Italien vandt VM i 2006.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu