Наши партнеры

MenuSimon Nagel skifter til Viborg

Dansk fodbold

Viborg F.F. præsenterede i dag deres første forstærkning til truppen, der er tale om den 21-årige Simon Nagel, som kommer fra Silkeborg IF.

Simon Nagel blev i dag præsenteret som den første forstærkning til Viborgs trup, ham og klubben indgik et treårig samarbejde i form af en kontrakt.

”Simon er en alsidig spiller, som vi har haft et rigtig godt øje til gennem længere tid. Han har sin unge alder til trods allerede opnået en god portion erfaring i SAS Ligaen. Derfor har han også en optimal profil til at kunne gå ind i vores trup,” forklarede Morten Jensen til vff.dk og fortsatte:

”Det taler også til Simons fordel, at han besidder en rigtig god teknik og et godt blik for spillet. På den måde falder han helt i tråd med de offensive visioner, som Anders Linderoth står for.”

Simon Nagel er i denne sæson noteret for 27 kampe for Silkeborg i SAS Ligaen, og det unge talent glæder sig til at komme videre i sin karriere.

”Viborg er en meget spændende klub, som jeg forventer, vil være tilbage blandt top seks i den nye sæson. Derudover glæder jeg mig til at komme til at spille under Anders Linderoth. Hans offensive stil tiltaler mig, og jeg ser derfor rigtig gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig yderligere i Viborg,” fortalte Simon Nagel.

Simon Nagel debuterede i SAS Ligaen tilbage i september måned 2004 for Silkeborg IF, hvor han er noteret for syv mål i 87 kampe.Kommentér

2 kommentarer til “Simon Nagel skifter til Viborg

  1. Andreas Johnke siger:

    Så flygter talenterne….

  2. Mike Justesen siger:

    Judas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu