Наши партнеры

MenuSimon Kjær vil klø på for spilletid

Dansk fodbold

Simon Kjær sad på bænken i Danmarks testkamp mod Grækenland, men er klar til klø endnu mere på for at overbevise landstræner Morten Olsen om, at han skal have spilletid på landsholdet.

Morten Olsen skulle til onsdagens landskamp mod Grækenland finde en ny makker til Daniel Agger i midterforsvaret efter Martin Laursen har indstillet sin landsholdskarriere. Den 19-årige Palermo-spiller Simon Kjær blev fravalgt af landstræneren, der i stedet gav Per Krøldrup 90 minutter. Kjær er dog klar til at klø endnu mere på, så han kan få chancen.

”Når jeg nu blev udtaget, så havde jeg selvfølgelig håbet at komme på banen, men jeg går ikke rundt og er skuffet. Fortsætter jeg som nu i Palermo, så tror jeg på, at jeg nok skal få min landsholdsdebut,” siger Simon Kjær til Ritzaus Bureau.

”Jeg har lært de andre at kende og fået et indblik i, hvordan landsholdet træner og spiller, og det synes jeg, at jeg har lært en del af. Så ved jeg det til næste gang, hvor jeg skal klø endnu mere på og bevise over for Morten, at jeg skal have spilletid,” forklarer Kjær, der dog har respekt for Morten Olsens valg.

”Jeg ville selvfølgelig gerne have spillet, men det er Morten, der sætter holdet, og det han vælger, det respekterer jeg fuldt ud,” fastslår Simon Kjær.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu