Наши партнеры

MenuSimon A. Pedersen skifter til Silkeborg

Dansk fodbold

Hertil formiddag, har klubberne bekræftet, at Esbjergs Simon A. Pedersen skifter til 1. divisionsklubben Silkeborg.

Simon A. Pedersen formåede aldrig at slå igennem i Esbjerg for alvor, siden han kom til klubben fra AB tilbage i 2005. Igennem den seneste tid har det set endnu sværere ud, da angrebspladserne har været solidt besat af Demba-Nyren, Jesper Bech og nu også nyindkøbte Rajko Lekic.

Derfor havde Simon A. Pedersen meldt ud, at han meget gerne ville væk fra Esbjerg, og dette ønsker er gået i opfyldelse, han er skiftet med omgående virkning til Silkeborg, som i den forgangne sæson rykkede ned til 1. divisionen, Pedersen skal stabilisere angrebet efter klubben har mistet Iddi Alkhag og Søren Ulrik Vestergaard.

”Simon har gennemgået en positiv udvikling som fodboldspiller i EfB, og han har med sit humør og sin ligefremme facon været et frisk pust i truppen. Men med købet af Rajko Lekic og vores i forvejen stærke besætning på angrebspladserne, er hans muligheder for at erobre en plads i startopstillingen blevet forringet. Aftalen med Silkeborg er indgået i lyset af den hårde konkurrence om de forreste pladser på holdet,” sagde Esbjergs sportsdirektør Niels Erik Søndergård ifølge bold.dk.

Simon A. Pedersen har underskrevet en treårig kontrakt med de rød-blusede, hvor han glæder sig til at få fuld spilletid.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang i SIF. Jeg er sulten – meget, meget sulten – efter at bevise mit værd, få noget spilletid og score masser af mål. Jeg ser frem til at få min karriere tilbage på ret køl i SIF, som er en god klub med stolte traditioner. Jeg har kunnet fornemme i forhandlingerne, at der er mange rigtig spændende ting i gang i Silkeborg, og det vil jeg gerne bidrage til,” fortalte Simon A. Pedersen.Kommentér

2 kommentarer til “Simon A. Pedersen skifter til Silkeborg

  1. Mike Justesen siger:

    Fedt at bestyrelsen fik fingeren ud og købte en angriber. Nu er relevanten om at Søren Phillp er på vej, nedslået, og nu mangle vi kun forsvars spillere.

  2. Mike Justesen siger:

    Forza SIF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu