Наши партнеры

MenuSilvio Berlusconi: Vi byder på Ronaldinho

Italiensk fodbold

Silvio Berlusconi bekræfter overfor spilleragenturet Ansa, at A.C. Milan vil lægge et bud ind på den omblæste brasiliener. Den italienske avis Gazzetta dello Sport, vurderer prisen til at være 20 millioner euro.

“Ja, vi vil forsøge at købe ham.”

Sådan lød det, da Rossonero-præsidenten Berlusconi udtalte sig til presseagenturet Ansa. Silvio Berlusconi har i flere omgange rost Ronaldinho, som i 2004 og 2005 modtog prisen for verdens bedste fodboldspiller.

Siden da er det gået ned ad bakke for den smilende brasilianer. Han har på det seneste haft problemer med at erobre en fast plads på holdet og sidder i øjeblikket ude med en langvarig skade. Ronaldinho har mildest talt ikke levet op til forrige præstationer.

Nu står A.C. Milan klar med et tilbud på Ronaldinho. Milano-klubben har haft en sløj sæson, og vil forsøge at styrke truppen til næste år, netop ved et køb af Ronaldinho. Prisen menes at være 20 millioner euro, eller hvad der svarer til 150 millioner danske kroner. Barcelona betalte selv 25 millioner euro, da de hentede troldmanden til klubben fra franske PSG.

Forleden mødtes Ronaldinhos agent og bror, Roberto Assis, med A.C. Milans Adriano Galliani. Her drøftede man et eventuelt skifte.

Ronaldinhos kontrakt udløber i 2010, hvorefter han kan hentes kvit og frit. Det forventes, at Barcelona vil presse mest penge ud af stjernespilleren, mens tiden er til det. Ronaldinho kan meget vel få nye græsgange til sommer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu