Наши партнеры

MenuSilkeborg-spiller til Tyrkiet

Andet fodbold

Silkeborgs Jens Bertel Askou skifter til den tyrkiske klub Kasimpasa, der netop er rykket op i den bedste tyrkiske fodboldrække.

Jens Bertel Askou har tidligere udtalt, at han ikke ville forlænge kontrakten med Silkeborg, og har siden foråret ledt efter en ny klub. Det er lykkedes for den 25-årige dansker at finde en ny arbejdsgiver, og det er den tyrkiske klub, Kasimpasa, der i fremtiden skal have danskeren i truppen.

“Der har været interesse i godt en uges tid og indledende forhandlinger, og i forgårs tog jeg herned med min familie for at se på forholdene. I går skrev jeg så kontrakt med klubben og allerede i formiddag har jeg haft min første træning,” Askou til Midtjyllands Avis, og fortsatte.

“Klubben er meget ambitiøs, og jeg er overrasket over de moderne forhold, for jeg havde vel egentlig frygtet det værste men alt ser godt ud, og vi bliver serviceret på alle mulige måder.”

Kasimpasa, der har hjemme i Istanbul, rykkede i den forgangne sæson op i den bedste fodboldrække i Tyrkiet.Kommentér

3 kommentarer til “Silkeborg-spiller til Tyrkiet

 1. Mike Justesen siger:

  Han er dødsdømt.

  Han er jo kendt for at lave dumme fejl, og ligeså snart han gør det dernede, hopper 25 fede tyrkiske psykopater ind på banen og bruger hans blod som fugtighedscreme.

  Det er et dårligt skifte han har lavet der, kunne forstå hvis han skiftede til svensk fodbold eller finsk, men tyrkisk er nu en dum beslutning.

  FORZA SIF

 2. Mikkel Lasson siger:

  Uhh, han får det svært dernede. Jeg anser ham ikke som god nok til at spille dernede. Han kunne jo knapt følge med i SAS Ligaen, og med det pres der er dernede, så får han problemer fra dag et. Er fuldstændig enig med dig, Mike.

 3. Andreas Johnke siger:

  Jeg tror nu nok han skal kunne klare sig i en bundklub i Tyrkiet.. Tror ikke de 5-10 svageste hold i Tyrkiet er bedre end de er i Danmark… Men ja der bliver helt sikkert mere pres på ham også i og med han kommer til at spille i hovedstaden, hvor der venter sig nogle rigtigt grimme opgør, men til hans held er de jo underdogs så uanset hvad de formår at vinde er det jo en bonus….

  Jeg tror på han får et par gode år dernede, og hvis potentialet så er der, så får han jo nok en bedre klub en dag, men tvivler på han kommer til at spille top fodbold…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu