Наши партнеры

MenuSilkeborg skylder spillere penge

Dansk fodbold

En gruppe af tidligere Silkeborg-spillere har stadig penge til gode i den kommende SAS Liga-klub syv år efter, at de tilbød at gå ned i løn.

Med oprykningen fra 1. division og op i SAS Ligaen har fodboldklubben Silkeborg IF udsigt til en masse millioner. Det er penge, som en gruppe af tidligere spillere gerne vil have andel i.

Da klubben i 2002 var i økonomisk krise, accepterede spillerne at gå ned i løn for at sikre klubbens fremtid. Aftalen lød på, at klubben skulle betale tilbage når der igen var sorte tal i regnskabsbogen. Noget af gælden er siden betalt, men ifølge B.T. har spillerne stadig 1,4 millioner kroner til gode.

Den tidligere målmand Henrik Ipsen ser til gengæld ikke lys på sagen, og mener at han og de gamle holdkammerater ikke ser noget til pengene.

”Jeg tror ikke, at vi får en krone, for klubbens direktør Kent Madsen er en dygtig forretningsmand, der nok skal få regnskabet til at gå i nul – eller tæt på, sådan som det nu har været i årevis,” fortæller Ipsen til avisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu