Наши партнеры

MenuSilkeborg rykket ned – træneren bliver

Dansk fodbold

Silkeborg IF er sikret nedrykning fra SAS Ligaen efter 1-1 mod FC Nordsjælland.

Silkeborg har ikke vundet én eneste kamp på hjemmebane i denne sæson. En sejr var dog kravet i dagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, hvis man stadig skulle have en teoretisk chance for at blive i SAS Ligaen.

Kampen startede glimrende for Silkeborg, da islandske Holmar Örn Runarsson scorede til 1-0 efter bare 10 minutters spil. Kort efter fik FC Nordsjællands topscorer Morten Nordstrand udlignet på straffespark. Kampen endte 1-1, og dermed blev Silkeborgs exit fra SAS Ligaen endeligt bekræftet.

Silkeborgs træner, Preben Lundbye, bliver dog i klubben trods nedrykning.

“Vi fortsætter vores arbejde uanfægtet resten af sæsonen og bygger op frem mod næste sæson, men hvilke spillere, der forsvinder og hvilke, der bliver, ved jeg ikke endnu. Der er mange ubekendte faktorer, der spiller ind der, så spillersituationen har jeg på nuværende tidspunkt ikke noget overblik over,” sagde Lundbye ifølge KUNSPORT.DK.

Med to kampe igen har Silkeborg 8 point op til Viborg, der ligger på den gode side af nedrykningsstregen.Kommentér

4 kommentarer til “Silkeborg rykket ned – træneren bliver

 1. Mike Justesen siger:

  Lundbye skulle fyres..

  Viggo for ever.

 2. Andreas Johnke siger:

  Synes de begge to er nogle skvat. Det er den resterende SIF-ledelse i øvrigt også… At fyre Viggo var imo det rigtige at gøre, men at så ansætte hans højre hånd og en endnu mere konservativ type er bare ikke det, som skal til for at overleve. Havde gerne set en Rasmussen eller lign. Ihvertfald en person, med lidt større armbevægelser og én, som turde lave det uventede…

 3. Mike Justesen siger:

  Jeg er nig..

  SIF's bestyrelse er bare en flok idioter, rent ud sagt.

 4. Mike Justesen siger:

  enig* 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu