Наши партнеры

MenuSilkeborg IF henter 3 nye spiller

Dansk fodbold

Silkeborg IF, nummer 12 i SAS Ligaen, må erkende at det er hårdt at ligge i bunden. Derfor skal der handles ind når det er muligt.

At være nummer 12, og dermed sidst i SAS Ligaen, er ens betydning med at man skal gøre noget i en fart. Det gjorde Silkeborg IF ikke med en fart, men de nåede lige at hente 3 nye spillere, her et par timer før transfer vinduet lukker.

Hassan Mubiru, ‘Afrikas Figo’ som han har som øgenavn, blev købt til klubben, og han har 15 A-landskampe på bagen. Hassan Mubiru er fra Uganda, og blev i 1999 kåret til årets spiller. Dog er han kun på en halv-års kontrakt, som Silkeborg IF har mulighed for at forlænge til sommer, hvis klubben syntes han er værd at have.

Stefan Schmidt som i 2004, skiftede fra AaB til Brøndby IF, har ikke fået så meget spilletid, som han selv ønsker. Men nu skal det være slut, da Ebbe Sand (Sports direktør i Silkeborg IF), har med et stort smil fået fat i den kompromisløse slidertype.

Sidst men ikke mindst, er endnu en landsholds spiller blevet købt. Finske Antti Okkonen som i det seneste stykke tid havde været rygtet på vej til Silkeborg, har her til aften skrevet under på en kontrakt. Han har spillet 13 A-landskampe for Finland, og Antti Okkonen spillede i forrige sæson for Landskrona i den svenske liga.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu