Наши партнеры

MenuSilberbauer til Werder?

Dansk fodbold

Michael Silberbauer har et år tilbage af hans kontrakt med FCK. Er han på vej til udlandet?

Michael Silberbauer har i de seneste uger været en af de mest markante spillere i Superligaen og er pt. topscorer for FC København. Silberbauer har tildigere været i udlandets søgelys og de seneste ugers præstationer har igen sat gang i spekulationerne.

Denne gang er det den tyske storklub Werder Bremen, som har følerne ude. Efter sigende skulle de have været på plads i Parken i går, hvor FC København mødte AC Horsens. Silberbauer har været meget passiv i forhold til interessen. ”Jeg koncentrerer mig om fodbolden og at få mesterskabet i hus. Alt det andet udenfor tager min agent sig af,” siger Silberbauer til Ekstra Bladet, men erkender dog, at den tyske liga er interessant.. ”Jeg har ikke så mange kommentarer, men det er klart, at en liga, som er blandt de fem bedste i Europa, altid vil være interessant.”

Michael Silberbauer taler løbende med FCK omkring en kontraktforlængelse, men skal FCK tjene penge på ham, skal kan sælges til sommer, da han har kontraktudløb pr. 30. juni 2008.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu