Наши партнеры

MenuSikkerhedschef: Fotografer dem

Dansk fodbold

Fodboldfans der tænder romerlys skal registreres ved navn, adresse og billeder, sådan lyder meldingen fra sikkerhedschefen på Aalborg Stadion.

Paul Andersen (sikkerhedschefen på Aalborg Stadion, red.), mener DBU’s forslag om at tømme tribunerne, er fuldstændig ude i vejret, i stedet bør man registrere dem der tænder romerlys, mener han.

”Jeg så hellere, at vi fik lov at udvide hooligan-registret, så alle dem, der antænder et romerlys, registreres med navn, adresse og billede. På den måde ved vi hele tiden, hvem der har karantæne. Den mulighed har vi ikke i dag,” siger Paul Andersen til P4 Nordjylland.

Et af minusserne ved DBU’s forslag om at tømme tribunerne er at den almindelige dansker, som er til fodbold, ville blive sure på dem der tænder romerlysene og at den almindelige dansker så vil ty til vold.

”Jeg kunne forestille mig, at ellers fredelige fodboldtilhængere vil kunne blive så provokerede af at blive smidt ud på grund af andres ballade, at de vil reagere med vold,” slutter Paul Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu