Наши партнеры

MenuSikker sejr til FCK over Midtjylland

Dansk fodbold

De forsvarende danske mestre, FC København, besejrede i dag FC Midtjylland 4-1 på udebane i en underholdende kamp.

Hverken FC København eller FC Midtjylland har fået den bedste start på sæsonen, hvilket deres placeringer som henholdsvis nummer ti og seks inden dagens kamp meget godt illustrerer.

FCK kom dog godt fra start i dagens kamp, hvor der blot var spillet seks minutter, da Mathias Zanka Jørgensen kom højest til et hjørnespark sparket af Oscar Wend og bragte gæsterne på 1-0.

Værterne arbejdede sig hurtigt tilbage i kampen, men efter tyve minutters spil lå bolden igen i FCM-målet. Denne gang var det Dame N’Doye, der efter godt opspil af FCK kom alene igennem og sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet.

Ailton var tæt på at bringe FCK foran 3-0 kort tid efter, men hans forsøg ramte stolpen, og i stedet lykkedes det for FC Midtjylland at få reduceret. Mikael Antonsson forsøgte at cleare med hovedet, men bolden endte hos Danny Olsen, der headede bolden over Jesper Christiansen, og scoarede til 2-1, hvilket var stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev en mere rolig affære, hvor Midtjylland havde et lille overtag. De formåede dog ikke at komme frem til de store chancer, og i stedet slog FCK til igen.

Martin Vingaard scorede til 3-1 for gæsterne med omkring tyve minutter tilbage af opgøret efter et oplæg fra Ailton.

Da der resterede fem minutter af den ordinære spilletid blev sejren slået helt fast, da Dame N’Doye fandt en fri William Kvist, der rundede Arek Onyszko og sendte bolden i det tomme mål til slutresultat 4-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu