Наши партнеры

MenuSikker OB-sejr over SønderjyskE

Dansk fodbold

OB kom ikke på noget tidspunkt rigtigt op i gear, men formåede alligevel at hente en sikker sejr over SønderjyskE.

OB skulle i dag forsøge at hente den første sejr i sæsonen, efter man i første spillerunde spillede 2-2 mod Brøndby. Holdet, der skulle forsøge at forhindre dette var SønderjyskE, der gæstede Fionia Park.

Det var værterne OB, der fra start af satte sig på opgøret, mens SønderjyskE havde fokus på at forsvare sig. Efter 12 minutters spil lykkedes det dog for OB at få scoret, da Johan Absalonsen scorede fra kanten af feltet.

SønderjyskE formåede dog at få bragt balance i regnskabet rimelig hurtigt, da Søren Frederiksen fik for meget plads, og sparkede bolden i mål. Men OB lod sig ikke slå ud af det udlignende mål, og presset fra fynboerne fortsatte således.

Efter et hjørnespark opstod der klumpspil tæt under mål, og her kom Atle Roar Håland til, og bankede bolden op i nettaget til 2-1-føring til OB ved pausen.

Der var ikke de store ændringer i anden halvleg. Det var fortsat OB, der havde det meste af spillet, og et kvarter inde i anden halvleg blev det da også til endnu en OB-scoring.

Johan Absalonsen trak sig fri på venstrekanten og fandt Peter Utaka, der sendte bolden i mål med et hovedstød. Herefter blev forsøgene på mål færre og færre, og det virkede mest som om, at OB-spilleren bare skulle have tiden til at gå.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, der dermed endte med en 3-1-sejr til OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu