Наши партнеры

MenuSikker FCK-sejr over Horsens

Dansk fodbold

FC København besejrede lørdag AC Horsens 2-0 på udebane. Adam Eckersley satte gæsterne i gang med et tidligt selvmål, mens Ailton Almeida scorede kampens andet og sidste mål.

Gæsterne fra FC København fik en rigtig god start på lørdagens opgør mod AC Horsens, da hjemmeholdets Adam Eckersley scorede selvmål. Efter et hjørnespark fik Hjalte Bo Nørregaard bolden, og han afsluttede svagt. Eckersley satte føden på bolden så den snød Søren Jochumsen i Horsens-målet og gik i mål.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud med det samme. Både Søren Friis og Andreas Augustsson havde gode muligheder for at score til 1-1, men det lykkedes ikke for nogen af dem at få scoret.

FCK havde også scoringsmuligheder, og efter 38 minutters spil kom gæsterne igen på måltavlen. Det var Ailton Almeida, der stod for scoringen, der var en flot en af slagsen. Ailton modtog bolden på egen banehalvdel, løb forbi Augustsson og var alene med Jochumsen. Målmanden fik presset angriberen ned til mållinjen, men Ailton snød Jochumsen med en smart dribling, og sendte herefter bolden i mål via undersiden af overliggeren.

I anden halvleg kontrollerede FCK, og hjemmeholdet havde svært ved at spille sig igennem forsvaret. FC København virkede tilfredse med 2-0-føringen, og skabte heller ikke de store chancer.

FC København vandt opgøret 2-0 og er nu igen tre point foran Brøndby, der søndag tørner sammen mod ligaens nummer tre OB. AC Horsens er placeret på tiendepladsen i SAS Ligaen med kun to point til Vejle under nedrykningsstregen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu