Наши партнеры

MenuSikker Atlético-sejr i Eindhoven

Champions League

Allerede i gruppe D’s allerførste spillerunde var der nøglekamp, da PSV Eindhoven hjemme på Phillips Arena mødte spanske Atlético Madrid. Madrilenerne tog stikket hjem i den affære.

Således var aftenens kombatanter udset til at skulle udkæmpe slaget om andenpladsen i gruppe D efter Liverpool, der må formodes at gå videre som etter. Kampen i dag kunne meget vel blive afgørende for udfaldet af den duel.

Det offensivt altid fremragende udehold tog overraskende føringen allerede efter små ni minutter, da Sergio Agüero blev spillet fri af Luís Garcia inde i målfeltet. Her kunne den unge argentiner nemt sparke bolden i mål til 1-0 til gæsterne.

Kampen var herefter præget af mange frispark. Atléticos Paolo Assuncao fik det gule kort, og hans holdkammerat, Diego Forlan, måtte kort efter lade sig udskifte med den tidligere Levante- og Liverpool-spiller, Florent Sinama-Pongolle.

At den blonde dario måtte udgå var så alligevel ikke så ærgeligt igen for madrilenerne. For efter 36 minutter kunne netop Sinama-Pongolle spille Agüero fri, som så kunne score sit andet mål i kampen og bringe Atlético Madrid foran med to.

PSV var aldrig specielt farlige, og Atlético Madrid kunne sikkert gå til pause med en overordentlig tilfredsstillende føring på 2-0.

Hollænderne prøvede dog at rette op på tingene og lagde ud med et mindre pres fra anden halvlegs start. Men efter 54 minutter sparkede Maniche alligevel bolden i kassen i den – for hollænderne – forkerte ende, og så var den potte ikke længere. 3-0 til Atlético Madrid og PSV sat skakmat.

Atlético kørte sikkert sejren hjem over det slagne hollandske hold og kan dermed indkassere tre vigtige point mod de direkte konkurrenter fra gruppe D.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu