Наши партнеры

MenuSIF forlænger med forsvarsklippe

Dansk fodbold

Silkeborg IF har i dag forlænget med forsvarsspilleren Jim Larsen, som kom til klubben for godt to år siden. Larsens nye aftale holder ham i klubben frem til sommeren 2013.

Silkeborg-forsvareren Jim Larsen har været igennem en rivende udvikling, siden han for to år tilbage skiftede til Silkeborg IF fra Brabrand.

Han fik sin SIF-debut i august 2007, og siden da har han været fast mand, når han vel at mærke ikke har døjet med skader. Den stærke centerforsvarer, som har 39 kampe på cv’et, har i dag forlænget sin aftale med klubben.

Den nye aftaler løber frem til sommeren 2013, og klubbens cheftræner Troels Bech siger følgende om Larsen.

“Jim Larsen er allerede en absolut stamspiller – og for mig at se en kommende nøglefigur på det SIF-hold, som vi er i fuldt gang med at bygge op. Han er samtidig stadig ung med mulighed for yderligere udvikling – og dermed en meget interessant spiller både nu og på længere sigt. Jeg vil mene, at han må være en kandidat til i første omgang ligalandsholdet, for han besidder endog meget store kvaliteter – og derfor er det en rigtig stor glæde, at vi har sikret os en lang aftale med ham,” siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu