Sheffield United chanceløse

Engelsk fodbold

Det så på forhånd ud til, at blive en svær kamp for Sheffield United, da de mødte Chelsea. Det blev da også til en overbevisende sejr til The Blues, der dermed holder 6-points afstanden op til Manchester United på førstepladsen.

Der var vel næppe mange, der troede på en sejr til Sheffield United da de gæstede Stamford Bridge og Chelsea. Der var da heller ingen tvivl om hvem, der var det bedste hold. Chelsea kørte en sikker sejr hjem.

Det var den udskældte angriber Shevchenko, der efter bare 4 minutter bragte Chelsea foran. Ricardo Carvalho stod for forarbejdet, og sendte Shevchenko fri foran mål. ”Sheva” har været udskældt for, ikke at have scoret mål nok i denne sæson. Men her var han sikker. Med et hårdt skud, sendte han sikkert bolden ind bag en chanceløs Sheffield målmand.

Chelsea fortsatte dominansen, og det resulterede i endnu et mål. Det var denne gang Salomon Kalou, som fra nært hold kunne sende bolden i mål, efter et godt indlæg fra Shaun Wright-Phillips.

Derefter kom Sheffield noget bedre med i kampen, men dog ikke mere end, det stadig var Chelsea, som styrede begivenhederne.

Godt og vel halvvejs i første halvleg blev det endnu værre for Sheffield United. Rob Hulse blev båret fra banen med noget, som kunne ligne en brækket ankel.

Kampen sluttede 3-0. Det var indskiftede Ballack, som brugte hovedet, og dermed scorede kampens sidste mål. En stensikker sejr til Mourinho og co., som dermed holder 6 points afstanden op til Manchester United på førstepladsen.