Наши партнеры

MenuShakhtar vandt i Portugal

Champions League

Det lykkedes gæsterne fra Shakhtar at hive en spinkel sejr hjem over det portugisiske hjemmehold, Benfica.

Gæsterne fra Shakhtar startede bedst i kampen i Portugal mod Benfica. I en periode i starten pressede de hjemmeholdet godt, men Llsinho, Lucarelli og Fernandinho misbrugte de små chancer, holdet fik spillet sig frem til.

Tre minutter før pausefløjt var der dog ingen slinger i valsen fra udeholdets Jadson. Det ukrainske mandskab satte en kontra i gang, og brasilianske Fernandinho fandt sin landsmand, Jadson, som sendte bolden over Benfica-målmanden og ind i mål til stillingen 0-1. Dette var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg havde begge hold scoringsmuligheder. Rui Costa fandt Luisao i feltet, men hans forsøg med hovedet gik forbi mål. Mod slutningen af kampen havde Nuno Gomes en rigtig god chance for at få scoret det udlignende mål, men hans afslutning blev blokeret.

Dette betød, at udeholdet Shakhtar vandt kampen 0-1, og dermed har fået sin anden sejr i dette års gruppespil ud af lige mange mulige. Nederlaget var til gengæld det andet for Benfica, der er sidst i gruppe D.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu