Наши партнеры

MenuSevilla nægter at slippe succestræner

Spansk fodbold

Sevilla vil under ingen omstændigheder gå af med deres succestræner, Juande Ramos. Ramos’ stabile resultater har fået Tottenham til at melde deres interesse.

Juande Ramos, der har ført Sevilla til den absulotte succes, meldes tabt for den spanske klub ifølge flere engelske medier. Tottenhams nuværende træner Martin Jol, er på vej ud i kulden efter en skidt indledning på sæsonen, og der meldes Juande Ramos som storfavorit til at overtage det engelske trænersæde på White Hart Lane. Ramos’ nuværende arbejdsgiver Sevilla, vil dog ikke slippe deres succestræner, som de har kontrakt med til næste sommer.

Martin Jol har ikke haft den bedste sæsonstart med to nederlag i tre kampe for Tottenham. Der har været store forventninger til den nye sæson, men det har de ikke rigtigt kunne leve op til.

Desuden har Jol også haft et sammenstød med en af holdets absolutte profiler, Dimitar Berbatov.

Der var dog oprejsning for Martin Jols tropper i den seneste runde, hvor holdet vandt 4-0 over Derby hjemme på White Hart Lane.

Sevilla er dog ikke interesseret i at slippe deres succestræner, som de har papirer på sæsonen ud. Juande Ramos har sørget for, at Sevillas pokalskab bugner en del mere, end for bare to sæsoner siden. Han har bl.a. sørget for to UEFA Cup-titler, og senest har de også vundet den spanske Super Cup over Real Madrid. ”Set fra klubbens synsvinkel har vi stadig kontrakt med ham i det kommende år, og vi vil uden tvivl have ham til at fortsætte,” sagde Ramon Rodriguez til PA Sport.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu