Наши партнеры

MenuSevilla kørte Rangers over

Champions League

Den spanske klub Sevilla slog skotske Glasgow Rangers 4-1 på fire mål alle sammen scoret efter pausen i den anden runde af Champions League-gruppespillet.

Primera División-klubben Sevilla må betragtes som værende klare favoritter til at vinde netop deres gruppe, som foruden den spanske klub også tæller Glasgow Rangers, Unirea Urziceni og Stuttgart. Netop førstnævnte skulle Sevilla slå stort her til aften.

Første halvleg var der imidlertid absolut intet, der indikerede at man skulle få alle tre point, da Glasgow Rangers sad på hele spillet og fik kæmpet sig frem til adskillige farlige målchancer. Der blev dog ikke scoret i de første 45 minutter, men det blev der rettet op på efter pausen.

Sevilla kom tilbage som forvandlede og fem minutter inden i anden halvleg scorede Abdoulay Konko på et veludført hovedstød, mens Adriano forøgede tyve minutter senere efter flot forarbejde af Jesús Navas.

Målene fortsatte i en lid strøm, da Luis Fabiano kunne omsætte et oplæg fra Fréderic Kanouté til mål et kvarter før tid, mens rollerne var byttet om tre minutter senere, hvor Fabiano lagde bolden til rette for Kanouté, der scorede til 4-0. I kampens døende minutter fik Nacho Novo sikret Glasgow Rangers et trøstemål, men det var end ikke i nærheden af nok og dermed skraber Sevilla samtlige tre point sammen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu