Наши партнеры

MenuSevilla-derby endte med en uafgjort

Spansk fodbold

Det historiske derby mellem de to Sevilla-klubben FC Sevilla og Real Betis, endte i denne omgang uden vinder. De to hold måtte nøjes med at dele point, da de to stødte sammen søndag.

Trods begge gjorde forsøget, fandt ingen af de to hold i dagens kamp vej frem til målet. Dog var Betis ganske godt med fra starten af kampen. Allerede efter få minutter havde de grønstribede haft første forsøg mod Palop i Sevilla-kassen. Et forsøg fra Garcia røg tæt forbi.

Begge hold havde i første halvleg godt fat i bolden i perioder, da begge mandskaber forsøgte at bygge spillet op. Der manglede dog et sidste touch hos de to mandskaber, der alt for ofte mistede bolden på umotiverede fejl. Ndri Romaric forsøgte dog lidt før pausetid at tage sagen i egen hånd, da han kanonerede et skod mod Betis-målet. End ikke her var der held med at få scoret.

De to hold gik til pause med 0-0.

I anden halvleg var blandt andre “Speedy” Gonzalez en nøgle for Betis, da han fløj op og ned af venstrekanten, og slikkede kridtstregerne med fantastifulde driblinger. Flere gode indlæg og tilhørende forsøg var dog ikke nok til at sikre Betis en sejr i aftenens kamp. Sevilla-derbyet ender i en nulløsning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu