Наши партнеры

MenuSevilla besejret i Puertas mindekamp

Andet fodbold

Sevilla med Christian Poulsen med fra start skulle hertil aften spille for den afdøde Antonio Puerta i den europæiske Super Cup, men de formåede ikke at vinde over de regerende Champions League-mestre, AC Milan.

Hele Sevilla samt deres fans mindedes fredag aften deres afdøde spiller Antonio Puerta, der døde tidligere på ugen af hjerteproblemer.

Før kampen blev sparket i gang, blev der afholdt et minuts stilhed, hvor Sevilla-spillerne samledes i en klump og pegede mod himlen, da Renato bragte dem i front på 1-0-målet.

Men meget mere så man ikke til Sevilla. De regerende Champions League-mestre sad på det meste af kampen.

Kort før pausen scorede Inzaghi, men målet blev dømt offside, og dermed annulleret. 10 minutter inde i anden halvleg var den gamle målnæse dog atter på spil, og denne gang gik det vellykket, da han ved bagerste stolpe headede bolden sikkert i mål.

Kort tid efter tryllede milaneserne endnu en gang. En lang aflevering mod venstre fløj blev mødt af den fremstormende back Jankulovski, der første gang hamrede bolden op i det lange hjørne uden chance for Palop.

I slutningen af kampen brændte Kaká straffespark, men på riposten fra Palop kunne han heade bolden i mål til slutresultatet 3-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu