Наши партнеры

MenuSevilla besejrede fortjent Madrid-klub

Spansk fodbold

Getafe bød her til aften Sevilla op til dans i den spanske liga. Getafe måtte dog endnu en gang gå fra banen som tabere, da Sevilla fortjent vandt med 2-0.

Getafe startede kampen stærkt og tilspillede sig en del hjørnespark i kampens begyndelse, men tilskuerne blev ikke forkælet med et mål. Forventningerne om et mål blev dog ikke mindre, da Getafe fik tildelt et straffespark. Esteban Granero formåede dog ikke at få bolden ind bag Andres Palop, der flot kom ned til sparket.

Ti minutter senere gik det endnu mere galt for Getafe, da Sevillas brasilianske angriber, Luis Fabiano, sikkert udnyttede en friløber, efter at have været spillet fri af Koffi Ndri Romaric. Det blev det eneste mål før pausen, og dermed kunne Sevilla gå til pausen med en 1-0-føring.

I hele anden halvleg pressede Getafe på for at få udlignet, og tæt på kom de, da Juan Angel Albín efter 70 minutters spil fik en kæmpe hovedstødschance i feltet. Den offensive midtbanespiller headede dog over mål.

Getafe fik ikke ret mange chancer i det sidste kvarter, og det udnyttede Sevila til at lukke kampen i overtiden. På et kontraangreb fik Tom De Mul en aflevering af Enzo Maresca, og hollænderen scorede sikkert til slutresultatet, 0-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu