Наши партнеры

MenuSevilla-back var i livsfare

Spansk fodbold

Sevillas back Antonio Puerta måtte forlade banen efter 31 minutter i aftes, da Sevilla åbnede sæsonen mod Michael Laudrups Getafe.

Den 22-årige back mistede bevidstheden, da han joggede tilbage mod Sevillas mål. Antonio Puerta blev hastigt hjulpet ned i omklædningsrummet, hvor han endnu en gang kollapsede og måtte modtage hjertemassage, inden han blev kørt til hospitalet.

”Heldigvis kunne klubbens læger og maskiner genoplive ham. Det var nogle skræmmende minutter, hvor hans liv var i fare,” fortalte Sevillas præsident, Jose Maria del Nido, på klubbens hjemmeside.

Ifølge lægestaben i Virgen del Rocio-hospitalet i Sevilla, er den spanske landsholdsspillers tilstand stadig meget alvorlig.

”Han ligger på intensivafdelingen, hvor han får hjælp med at trække vejret, og hans tilstand er ustabil. Prognosen er meget alvorlig,” står der i en udtalelse fra hospitalet.Kommentér

7 kommentarer til “Sevilla-back var i livsfare

 1. Mike Justesen siger:

  Trist trist!

 2. Mikkel Exner siger:

  Hvad skete der helt præcist? slugte han sin tunge?

 3. AK siger:

  Ved jeg ikke.

  Men det er meget trist. Men alligevel synes jeg ikke vi skal være triste eller var man nu er, bare fordi det er en fodboldspiller. Hva så når det er en person, som ikke er kendt, skal det så står i nyhederne osv?

  Men for os fodboldfans er det godt at han er uden for livsfare, da han nok vil glæde os engang i fremtiden, hvis han altså bliver ved med at spille fodbold..

 4. Mike Justesen siger:

  Mikkel, han fik et hjertestop/hjerteanfald

 5. AK siger:

  Okay…jeg troede ellers han havde slugt sin tunge eller sådan noget, ellers er det bare mig der lige har læst forkert…

 6. Mikkel Exner siger:

  Kommentatorerne troede i går at han slugte sin tunge.. I hvert fald de engelske

 7. AK siger:

  Okay, tak Mikkel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu