Наши партнеры

MenuSensationel sejr til Kaunas

Champions League

Sandsynligheden for at de danske mestre, AaB, i år vil komme i Champions League-gruppespillet, er blevet markant højere, da deres modstander nu er FBK Kaunas, som sensationelt tirsdag aften, slog skotterne, Glasgow Rangers ud af Champions League-kvalifikationen.

Det var nemlig lidt af et chok Rangers fik sig, da de ukendte litauere gik ud og leverede en pragtpræstation, og sendte skotske Rangers ud af Champions League med en 2-1-sejr, før det overhovedet var begyndt.

Dermed går Kaunas samlet videre, da den første kamp endte 0-0 på Ibrox, og nu kan de litauiske overraskerer, se frem til danske AaB, der slog bosniske Modrica med 5-0 i første opgør, en stilling bosnierne nok ikke kan gøre noget ved.

Intet tydede nu ellers på et Rangers-exit, da de godt halvvejs i første halvleg, fik bragt sig foran, ved at Kevin Thomson, sparkede bolden mellem benene på Kaunas-keeperen.

Men det skulle der få minutter senere blive lavet om på, da FBK Kaunas’ Radzius udlignede på et verdensklasse frispark, som han sendte i mål, uden den store chance for Rangers’ målmand for at redde bolden.

Kulminationen skete først for alvor få minutter før tid, da hjemmeholdets Pilibaitis efter et hjørnespark, satte hovedet på, og headede bolden i mål.

Dermed er sidste års UEFA Cup-finalister ude af både Champions League, og kommer heller ikke til at deltage i dette års UEFA Cup, mens litauerne triumferede, og kan se frem til endnu en svær kamp mod danske AaB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu