Sensationel Rubin-sejr over Barcelona

Ikke mange havde ventet noget af Rubin Kazan på Camp Nou, men det ville russerne bevise, at folk skulle. De chokstartede med at komme foran og selvom Barcelona udlignede, så stjal Rubin sejren med endnu en scoring efter 73 minutter, så russerne endte med at vinde, trods et massivt Barcelona-pres i hele kampen.

Allerede efter to minutter kom Rubin Kazan foran, da Alexander Ryazantsev fik et flot langskud sat ind bag en chanceløs Victor Valdes i Barcelona-målet, som for første gang blev passeret i denne sæsons Champions League.

Resten af halvlegen pressede Barcelona gevaldigt på, men selv med deres stærke offensiv bestående af spillere som Messi, Iniesta, Ibrahimovic og Xavi kunne trænger igennem den russiske forsvarsmur i første halvleg.

Barcelona fik få minutter inde i anden halvleg udlignet ved Zlatan Ibrahimovic, der tog en lang bold ned med brystet og fik skudt bolden afsted mod målet, som den havnede i via den ene stolpe og dermed var stillingen 1-1.

Målet fik for alvor Barcelona fremad banen. De forsvarende Champions League-mestre indledt et kolossalt pres mod russernes mål med flot kombinations spil, men det gik ikke bonus i form af et føringsmål.

Det udnyttede Rubin Kazan, da de en sjælden gang fik en kontramulighed, som blev udnyttet. Gökdenis Karadeniz blev sendt afsted i dybden og han kvitterede for chancen ved at sende den i mål til slutresultatet 2-1.

Resultatet på Camp Nou betyder, at Barcelona indtager førstepladsen i gruppen via en bedre målscorer end Dynamo Kiev og Rubin Kazan, der ligesom Barca har fire point, mens Inter ligger på sidstepladsen i gruppen med tre point.