Sensationel FC Zürich-sejr i Milano

AC Milan tabte ganske overraskende 1-0 til FC Zürich, som efter blot ti minutters spil sikrede sejren ved Hannu Tihinen.

AC Milan skulle i aften forsøge, at hente holdets anden Champions League-sejr i gruppespillet, idet de besejrede franske Marseille med 2-1 i første runde.

FC Zürich gæstede San Siro og de bragte sig overraskende i front efter blot ti minutters spil. Holdets aldrende spiller Hannu Tihinen fik bolden over stregen efter et hjørnespark, hvor han elegant satte hælen på bolden til 1-0.

Efter at være kommet bagud forsøgte AC Milan med alle midler for at få udlignet, men lige lidt hjalp det, eftersom den schweiziske keeper Johnny Leoni flere gange viste sig frygtløs i mand-mod-mand-situationer.

Opgøret endte sensationelt 1-0 til FC Zürich, som dermed ligger på andenpladsen i gruppe C med en bedre målscore end AC Milan.