Наши партнеры

MenuSen scoring sikrede Celtic sejren

Champions League

Der var vigtige point i spil på Celtic Park, da Celtic tog imod Shakhtar Donetsk. Det vindene hold ville stå med gode kort på hånden, for at spille sig videre til 1/8-finalerne. Kampen så længe ud til at ende uafgjort, men en sen scoring afgjorde kampen.

Det var udeholdet, der fik den bedste start op kampen. Der var ikke spillet mere end fem minutter af kampen, da Shakhtar kom foran 1-0. Det var John Kennedy, der ikke fik sparket bolden ordentligt ud af farezonen. Dette udnyttede Brandão til at score sit tredje mål i Champions League i denne sæson, og bringe gæsterne foran 1-0.

Det var udeholdet der var det dominerende hold, men de formåede ikke at udbygge føringen. I stedet for en udbygning af føringen fik vi en udligning af hjemmeholdet Celtic, da der resterede få minutter af første halvleg.

Det var en fejl i Shakhtar-forsvaret, der gav scoringen. Bolden endte gos Jiri Jorasik, og tjekken bankede sikkert bolden ind bag Shakhtar-keeperen.

Denne stilling holdt første halvleg ud, og også store dele af anden halvleg. Som det bedst lignede at kampen endte uafgjort, dukkede indskiftede Massimo Donati op. Han gjorde sig selv til matchvinder, da han scorede til 2-1, og dermed sikrede Celtic en meget vigtig sejr, og ikke mindst tre point.

Sejren betyder, at Celtic nu er nummer to i Gruppe D. En plads de dog kan få svært ved at forsvare, idet de i sidste runde skal op i mod AC Milan på udebane. Milaneserne er dog sikre på videre avancement, og dette kan måske komme til fordel for Celtic. Shakhtar derimod skal vinde over Benfica, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om en billet videre fra gruppespillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu