Наши партнеры

MenuSen scoring gav uafgjort til OB

Andet fodbold

Her til aften mødte OB Premier League-klubben, Aston Villa, med Martin Laursen på holdet i Intertoto Cuppen. Laursen var tæt på at sikre Villa sejren, men Anders Møller Christensen sikrede OB uafgjort med en sen scoring.

Det krævede et godt udgangspunkt for OB, hvis de efter i aften fortsat skulle tro på at sende Aston Villa, med den danske landsholdsspiller, Martin Laursen, som anfører, ud af kampen om en plads i UEFA Cuppen. Det startede dog ikke så godt for fynboerne, der i det første kvarter af kampen ikke var helt med, og kom bagud efter bare fem minutter. Det var Ashley Young, der sparkede udefra, OB-keeper Arek Onyszko fik pareret, men bolden røg ud til John Carew, der sendte bolden i mål til 1-0 til gæsterne.

OB skulle lige bruge noget tid på at smide nervøsiteten fra sig, men da det først skete kom holdet meget bedre med i kampen. Det resulterede i en udligning, da Atle Roar Håland sendte en bold indover, hvor Villas Steve Sidwell fik sparket bolden i eget net.

Første halvleg sluttede godt af for hjemmeholdet, der dog ikke fik scoret yderligere. I anden halvleg fortsatte OB-dominansen. Johan Absalonsen havde et godt forsøg udefra, men Stuart Taylor fik reddet forsøget. På det efterfølgende hjørnespark blev et hovedstød fra Hans Henrik Andreasen reddet på målstregen.

Mod slutningen af kampen kom Aston Villa bedre med, og et kvarter før slutfløjt scorede Martin Laursen på et hovedstød efter et frispark af Ashley Young.

Laursen fik dog ikke lov til at blive matchvinder. I kampens sidste minut dukkede Anders Møller Christensen op og scorede til 2-2. OB Spillede en god kamp, og tager til England med 2-2 fra den første kamp i Danmark.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu