Sen scoring gav Roma uafgjort i Portugal

Det lignede længe, at Sporting Lissabon ville hente en smal sejr på hjemmebane, men med en sen scoring af David Pizarro sikrede Roma sig et enkelt point i opgøret.

Udeholdets Marco Cassetti skulle ikke bruge mange minutter på at bringe Roma i front. Det var Mancini, der spillede bolden frem til Cassetti, der bankede bolden op i hjørnet med sit højreben. Udeholdet kom dog hurtigt igen. 22 minutter var spillet da Liedson fik udlignet til 1-1.

Derefter pressede hjemmeholdet på for et føringsmål, og selvom de var tættest på i første halvleg, gik de to hold til pause med den uafgjorte stilling, 1-1.

I anden halvleg fik hjemmeholdet det føringsmål, som de havde forsøgt at score i første halvleg. Det var igen Liedson, der var på pletten. Denne gang efter et hjørnespark sparket af Izmailov. Liedson kunne heade bolden i mål fra tæt hold og score sit andet mål og dermed bringe hjemmeholdet foran 2-1.

Roma kæmpede for at spille sig tilbage i opgøret, og til slut lykkedes det. Det var David Pizarro der med blot et minut tilbage af den ordinære spilletid sendte bolden i mål. Han sikrede dermed at Roma fik en enkelt point med hjem til Italien.