Sen Lyon-scoring sænkede Liverpool

Champions League

Liverpool tabte overraskende hjemme på Anfield Road til Lyon, der endda kom bagud i første halvleg på mål af Yossi Benayoun, men i anden halvleg fik de franske gæster hul på bylden ved først Maxime Gonalons og i overtiden gjorde Delgado det onde ved Liverpool, da han gjorde det til 2-1.

De franske gæster lagde kampen bedst ud og flere gange var de fremme at true Liverpool-forsvaret, der havde Daniel Agger med i hele kampen. Lyon kom dog ikke frem til de helt store og i stedet kom et hårdt kæmpende Liverpool-hold ind i kampen.

Steven Gerrard var tilbage for Liverpool, men kun for en stund, da han efter cirka et kvarters spil måtte forlade banen med en lyskenskade. Inden da havde han haft sit holds første afslutning.

Hjemmeholdet kom ikke frem til de helt store chancer, men da det først skete kom bolden også i mål. Den unge højre back Martin Kelly smækkede et indlæg om bagerst i feltet, hvor indskiftede Aurelio smækkede bolden ind i hovedet på Benayoun, som gjorde det til pausestillingen 1-0.

Anden halvleg var en lang fight for Liverpool, der ikke kunne få spillet til at fungere og i stedet fightede alt hvad de havde lært.

Lyon satte sig stille og roligt mere og mere på kampen, hvilket gav udbytte med godt og vel tyve minutter igen efter et hjørnespark, som Reina ikke fik clearet ordentligt. I to omgange diskede den spanske målmand op med verdensklasseredninger, men i sidste omgang kunne han ikke forhindre Gonalons i at sætte bolden i mål til 1-1.

Målet fik Liverpool til at blive mere usikre i spillet, som slet ikke hang sammen. Rafael Benitez forsøgte ellers at gøre alt hvad han kunne, da han gik efter sejren ved at sætte Voronin på banen i stedet for målscoreren Benayoun, men det hjalp ikke.

I stedet slog Lyon kontra i kampens overtid og efter et flot opspil gjorde indskiftede Delgado det til slutresultatet 2-1, hvilket betyder at Lyon har ni point for tre kampe, mens Liverpool stadigvæk har tre point.