Наши партнеры

MenuSelvmål gav OB sejren

Dansk fodbold

En ellers jævnbyrdig kamp imellem Silkeborg og OB endte med en OB-sejr, da Jim Larsen 18 minutter før tid bankede bolden i eget net til slutresultatet 1-0.

Begge mandskaber havde respekt for hinanden i kampens indledning, hvilket tydeligt kunne ses på de to holds defensiv, der ikke havde de store problemer med at holde styr på angriberne, selvom både Silkeborgs Rajko Lekic og OB’s Peter Utaka har været skarpe foran mål indtil videre i sæsonen, men det lykkedes ikke for nogen af dem at komme på måltavlen i kampen.

Silkeborg kom bedst ud til anden halvleg og det kastede en del chancer af sig. En af dem tilfaldt blandt andet Christian Holst, men han måtte se sit forsøg blive afværget af en storspillende Roy Carroll, der virkelig holdte OB inde i kampen.

Johan Absalonsen var efter en time ved at bringe gæsterne foran. Det skete slap igennem og udplacerede Lasse Heinze, men afslutningen blev reddet på stregen af forsvarsspilleren Thomas Hansen.

OB kom dog foran lidt efter, da Johan Absalonsen sendte et hårdt indlæg ind i feltet og det havnede hos Jim Larsen, som forsøgte at sparke bolden væk, men i stedet bankede han bolden ind bag en chanceløs Lasse Heinze i Silkeborg-målet.

Silkeborg var tæt på at udligne med ti minutter igen. Det skete efter at et flot Silkeborg-angreb, som Rajko Lekic fik afsluttet med hovedet, men den flotte afslutning fik Carroll reddet, da han hev en ny stor redning op af ærmet.

Mod slutningen af kampen havde Silkeborg en del chancer efter dødbolde, men de formåede ikke at få bolden over stregen. Derfor endte det hele med en OB-sejr på 1-0 og dermed er fynboerne sikrer på at bevare førstepladsen indtil næste spillerunde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu