Наши партнеры

MenuScolari: Chelsea bliver revolutioneret

Engelsk fodbold

Den første juli overtager brasilianske Luis Felipe Scolari London-klubben, Chelsea FC, og det bliver med store ændringer. Den tidligere Portugal-træner varsler en stor revolution i klubben.

Der er ikke mange dage til, at den den tidligere Portugal- og Brasilien-træner, Luis Felipe Scolari, overtager jobbet som cheftræner i Chelsea. Allerede nu varsler den karismatiske mand store og nye tiltag, da brasseren forventer at revolutionere klubben.

“Det bliver en revolution, især med hensyn til det mentale,” siger Scolari til News of the World, muligvis med hentydning til Mourinhos indflydelse på truppen.

Chelseas førstehold er opbygget af større stjerner, der ikke ønsker at varme bænken når det går løs i Premier League eller andre kampe. Her vil Scolari have en klar linje, og vil sætte sig i respekt som den, der tager de vigtige beslutninger.

“Mine valg er taktiske. Jeg vælger de spillere, jeg mener er bedst. Jeg vil forklare mine valg af de spillere som spillere, ikke de andre. Jeg giver ikke forklaringer på, hvorfor en spiller ikke spiller. Hvem end ikke er valgt, er ikke valgt,” fortæller Scolari.

Scolari kommer til Chelsea efter at have sagt farvel til sit Portugal-mandskab, som han har stået bag siden ansættelsen i 2003.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu