Наши партнеры

MenuScolari afviser Drogba-fjendskab

Engelsk fodbold

Chelseas manager, Luiz Felipe Scolari, så for andet opgør i træk bort fra Didier Drogba, da han satte holdet til gårsdagens møde med Stoke. Den brasilianske manager afviser dog, at han har et negativt forhold til Drogba.

Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari fravalgte i går, at udtage Didier Drogba til truppen for anden kamp i træk. I onsdags måtte Drogba se sit hold besejre Southend i FA Cuppen, mens han i gårsdagens kamp mod Stoke ligeledes måtte overvære kampen udenfor trup-regi.

Scolari havde i går valgt, at sætte Nicolas Anelka på toppen, mens de to talentfulde angribere Franco Di Santo og Miroslav Stoch begge kom ind i anden halvleg. Den brasilianske manager afviser dog, at have set sig sur på Drogba.

”Jeg havde ikke Drogba på bænken, jeg havde Stoch og Di Santo, og de gav mig det, jeg ville have. Der er ikke sket noget mellem mig og Drogba. Han træner hver dag. Det er bare mit valg. Næste uge bestemmer jeg, om jeg vil bruge ham, eller om jeg vil bruge de samme 18 spillere som i går. Det er mit valg,” fortæller Scolari ifølge AFP.

Drogbas anonyme rolle på Chelsea-mandskabet har fået de engelske medier til at sætte ham i forbindelse med Inter, hvor den tidligere Chelsea-manager, Jose Mourinho, skulle have et godt øje til ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu