Наши партнеры

MenuSchweizisk talent forlænger med Udinese

Italiensk fodbold

Gokhan Inler lyder måske ukendt, men ikke desto mindre er det schweiziske talent rygtet til Arsenal af flere omgange. I dag har profilen dog forlænget med sin klub, Udinese.

Arsenal har bestemt ikke været på storrov i dette vindue, selvom klubben har fortalt, at midlerne findes, hvis den karismatiske Arsene Wenger finder noget brugbart. Noget brugbart kunne være Gokhan Inler fra italienske Udinese, som franskmanden af flere omgange har haft følere ude på.

Den 24-årige midtbanespiller har dog idag forlænget sin kontrakt med Serie A-klubben med fem år, hvorfor stjernefrøet er på papir i Udinese helt indtil 2013.

“Jeg vil gå hele vejen med denne klub og spille en stor sæson. Vores målsætning er at forbedre sidste sæsons placering, og jeg føler, at vores hold er blevet stærkere, ligesom vi bestemt heller ikke mangler entusiasme,” udtaler den tidligere FC Zürich-spiller ifølge Channel 4.

Mens Inler i januar blev kåret til sidste sommers bedste indkøb i Serie A, har han også haft 20 optrædener i den schweiziske landsholdstrøje.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu