Наши партнеры

MenuSchuster-opbakning fra dansk landstræner

Spansk fodbold

Bernd Schuster var ifølge mange medier en fyret træner efter holdets 1-0-nederlag til Valladolid. Det skete ikke, og nu får den tyske træner opbakning fra Morten Olsen.

Real Madrid hænger stadig på i toppen i den spanske liga, og holdet er videre fra Champions League, men alligevel får den tyske cheftræner, Bernd Schuster, stadig meget kritik fra både fans og medier.

Schuster får dog også støtte fra ledelsen, mens Lionel Messi har været ude at give opbakning til den udskældte træner. Nu melder den danske landstræner, Morten Olsen, sig på banen, og melder sin opbakning til Schuster.

“Kritikken af Bernd Schuster er et godt eksempel på, at der ikke er langt fra succes til fiasko i fodbold. Jeg kan huske for ikke så mange år tilbage, at Real Madrid havde en træner, der hedder Vicente del Bosque, der nu er landstræner for Spanien. Del Bosque fik netop ros for at lade omklædningsrummet passe sig selv, da det gik godt for holdet, og nu får Schuster kritik for det, fordi det går mindre godt,” siger Morten Olsen til tipsbladet.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu