Наши партнеры

MenuSchnedler forlænger kontrakten

Dansk fodbold

Silkeborgs rutinerede forsvarsspiller, Henrik Schnedler, har forlænget sin kontrakt, så den udløber i sommeren 2010.

Henrik Schnedler har forlænget kontrakten med Silkeborg, som han har repræsenteret i hele 141 kampe. Sportschef Ebbe Sand glæder sig over den forlængede kontrakt, der udløber i sommeren 2010.

“Ikke blot er Henrik en dygtig spiller, som udnytter sit potentiale på glimrende vis – han er også en indpisker på holdet og en topprofessionel fodboldspiller, som altid leverer varen. Han er en god og vigtig type på et ungt hold som vores – både fodboldmæssigt og menneskeligt med en fremragende indstilling til tingene,” sagde Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Schnedler er også ganske tilfreds med forlængelsen.

“Jeg er glad. Meget glad. Det er lykken for mig at skulle blive i den klub, som jeg holder så meget af, og jeg vil meget gerne være med i genopbygningen af SIF – min hjerteklub. Det er selvfølgelig målet, at vi hurtigst muligt skal få Silkeborg IF tilbage på fodboldlandkortet, og dén proces er jeg sikker på, at jeg kan bidrage til at få gennemført.”

29-årige Schnedler har i den indeværende sæson spillet 18 ligakampe for Silkeborg. Det er endnu ikke blevet til en scoring.Kommentér

2 kommentarer til “Schnedler forlænger kontrakten

  1. Andreas Johnke siger:

    Tja, ved ikke hvad vi skal med ham må jeg nok indrømme… Han kan sparke frispark og ta' indkast… Men efter min mening er han ikke engang god nok til at skille sig ud i 1 Division.

  2. Mike Justesen siger:

    Sådan Henrik! En flink person i virkeligheden og en stærk spiller..

    VI HAR BRUG FOR HAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu