Наши партнеры

MenuSchmeichel stoppede Gravesen og co.

Andet fodbold

Den unge, danske målmand Kasper Schmeichel, var med fra start, da hans klub Falkirk, tog imod mesterholdet Celtic. En begivenhedsrig kamp, med danskeren i fokus.

Det så på forhånd ud til, at skulle blive en svær kamp for Falkirk, da de tog imod mestrene fra Celtic. Begge hold råder over en dansker, men det var kun den ene, som startede på banen. Kasper Schmeichel, stod i mellem stængerne for Falkirk, og viste sig fra start, som en vigtig faktor.

Celtic fik straffespark efter blot syv minutters spil, og Craig Beattie, blev sat til at sparke. Men Schmeichel viste klassen, og reddede et svagt spark, ude i højre side af målet.

Denne redning så ud til, at være det, som skulle sætte kampen, og ikke mindst Falkirk i gang. Efter 16 minutters spil, bragte Steven Thomson, nemlig hjemmeholdet i front.

Derefter tog kampen en lidt dramatisk drejning. To røde kort blev uddelt. Et til hvert hold. Det var fra Falkirk Carl Finnigan, og fra Celtic Stephen McManus, der måtte forlade banen, efter en meget øjensynlig uoverensstemmelse.

Celtic forsøgte at skabe pres, ned mod Schmeichels mål. Men angriberne hos Celtic, havde en meget svag dag, og samtidig havde Schmeichel i målet, styr på det.

Med et kvarter igen blev den anden dansker, Thomas Gravesen, sendt på banen. Men selv ikke han, kunne ændre på kampens udfald.

Falkirk vandt overraskende mod Celtic, der dog stadig fører den skotske Premier League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu