Наши партнеры

MenuSchmeichel mister investor

Dansk fodbold

Forretningsmanden Aldo Petersen var sammen med Peter Schmeichel med til at gøre et forsøg på at købe sig ind i Brøndby, hans deltagelse i det videre forløb er nu slut.

Aldo Petersen var en del af den investorgruppe med Peter Schmeichel i spidsen, der fremlagde et yderst attraktivt tilbud, i form af 250 millioner på Brøndby, i håbet om at få indflydelse i klubben, tilbuddet blev afslået, og Petersen forsikre nu, at han ikke agter at foretage mere i denne sag.

“Jo, det har jeg nok,” udtalte forretningsmanden til B.T., da han blev spurgt om han har lukket døren til Brøndby-sagen og fortsatte:

“Men sådan betragtede jeg allerede situationen efter afslaget i Brøndby. Jeg mener, at vi afgav et godt tilbud.”

Petersen udtaler desuden også, at der ikke var tale om et kupforsøg, men mere et tilbud, som tilfredsstillede begge parter i sagen.

“Det var ikke et kupforsøg, for så havde vi da bedt om fire bestyrelsesposter ud af de syv i stedet for kun tre. Vi ville hjælpe Brøndby til at få styr på organisationen, men stadig benytte os af inspirationen fra de dygtige ledere og frivillige i klubben. Det skulle have været et samarbejde, som samtidig blev en god forretning til gavn for alle.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu