Наши партнеры

Menu



Schmeichel: Jeg vil væk fra City

Engelsk fodbold

Sidste spilletid til den danske målmand, Kasper Schmeichel, hos hans klub Manchester City forekom for snart et år siden. City-spilleren, der er søn af det danske målmandskoryfæ, Peter Schmeichel, skylder skylden på den tidligere træner hos Manchester-klubben, Sven Göran Eriksson.

Målmanden Joe Hart har siden september været den hovedsagelige grund til, at den danske målmand, Kasper Schmeichel har måttet stå foruden spilletid hos hans klub, Manchester City. Det er til trods for, at Schmeichel formåede at lave fire clean-sheets i hans første syv kampe.

”Jeg vil væk fra City – ingen tvivl,” fortæller målmanden. Ydermere frygter Schmeichel, at Erikssons eneste grund til, at sætte et mindre sats på Schmeichel var, at han ville have den danske målmand til at sætte sin underskrift på en fireårig kontrakt.

Schmeichel siger således til Daily Mirror:

”Det skærer i mit hjerte hver gang jeg ikke spiller og et år på bænken vil ikke være godt for min udvikling.”

En uge efter hans forlængelse med klubben, hvilken der løber til år 2011, fik Schmeichel dog også fremtidstruende instrukser på hans fremtid i klubben:

”Jeg har prøvet at komme væk i et stykke tid på grund af sidste sæson, ugen efter jeg skrev under på en ny kontrakt fik jeg fortalt at jeg ikke skulle spille.”



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu