Наши партнеры

MenuSchmeichel: Det bedste United-hold nogensinde

Engelsk fodbold

Peter Schmeichel beundrer det nuværende Manchester United-hold, og betragter det som det bedste hold klubben nogensinde har haft.

Den tidligere danske keeper Peter Schmeichel var en del af det Manchester United-hold, der for ti år siden blev betegnet som verdens bedste hold. I den indeværende sæson har United mulighed for at vinde fem titler, og Schmeichel er fuld af beundring for det nuværende hold.

”På mange måder er det Fergusons bedste hold. Jeg mener virkelig, at dette potentielt er det bedste hold, Manchester United har haft,” siger Peter Schmeichel til nyhedsbureauet AFP.

I perioden 1991 til 1999 var Schmeichel en del af United-mandskabet, og han afsluttede sin tid i klubben med at vinde det engelske mesterskab, FA Cuppen og Champions League. Det nuværende hold har allerede vundet Carling Cuppen og VM for klubhold, og har derudover stadig mulighed for at vinde de tre førnævnte turneringer.

”Vi vandt tre trofæer, men jeg mener, at dette hold kan gøre det. Jeg mener virkelig, at dette hold ville være en smule bedre, hvis man sammenligner med holdet fra min generation. Men de skal stadig vinde trofæer for at vinde plads i Manchester Uniteds fodboldhistorie,” siger Peter Schmeichel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu