Наши партнеры

MenuSchalke sendte Rosenborg ud

Champions League

Sagen var klar for Schalke-spillerne i opgøret mod Rosenborg. Nordmændene skulle sendes hjem med et nederlag, hvis tyskerne fortsat skulle spille med i Champions League. Det endte med en tysk sejr, og Schalke er dermed videre fra gruppespillet.

Schalke-spillerne virkede fra starten af kampen meget opsatte på at opfylde det store krav: En sejr over Gruppe B’s overraskelse, Rosenborg. Det blev en meget chancerig første halvleg, hvor hjemmeholdet i det 12. minut bragte sig foran på scoring af Gerald Asamoah efter et indlæg af Carlos Grossmüller.

Holdet var Gelsenkirchen var dog ikke tilfredse med 1-0-føringen. Syv minutter senere bragte brasilianeren Rafinha hjemmeholdet yderligere i front, da han på oplæg af Kevin Kuranyi gjorde det til 2-0. Det så nu svært ud for de norske gæster, der dog fire minutter senere kom tilbage i opgøret, da Yssouf Koné flugtede bolden i mål til 2-1.

Inden pausen kom tyskerne dog på en sikker vinderkurs, da Kuranyi scorede til pausestillingen 3-1.

I anden halvleg styrede hjemmeholdet sagerne, og de virkede tilfredse med 3-1-føringen. Dette blev også kampens resultat, og Schalke er dermed videre i Champions League, mens Rosenborg trods en god indsats er færdige i turneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu