Наши партнеры

MenuSchalke ophæver Løvenkrands-kontrakt

Tysk fodbold

Schalke 04 meddeler i dag i en pressemeddelelse, at man har ophævet kontrakten med danske Peter Løvenkrands, som blev degraderet til reserveholdet for få dage siden.

Schalke 04 valgte i slutningen af sidste uge, at rykke Peter Løvenkrands og hans holdkammerat Albert Streit ned på klubbens reservehold.

I dag har sagen til endnu en drejning, da den tyske klub meddeler, at man i enighed med den danske landsholdsspiller, har besluttet, at ophæve hans kontrakt.

”Peter var i sin tid her uheldig med altid at blive sat tilbage af slemme skader i gode faser. Nu var vi nødt til at træffe en beslutning som gav fordele til begge parter. Jeg håber, at han så snart som muligt finder en ny klub og ønsker ham alt godt,” siger manager Andreas Müller i pressemeddelelsen..

”Jeg har haft to et halvt super-år i Schalke. Beslutningen, som vi har truffet i dag, er bedst for begge parter. Vi går fra hinanden med et godt forhold. Nu kan jeg tage et nyt skridt i min karriere, og jeg ønsker alt godt for Schalke i forårssæsonen,” siger Peter Løvenkrands.

Løvenkrands nåede i sin Schalke-tid at score seks mål i 44 Bundesliga-opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu