Schalke og Chelsea delte

Champions League

Schalke havde både Søren Larsen og Peter Løvenkrands på banen mod Chelsea. Opgøret bød på chancer til begge hold, men endte uden mål. De to hold måtte derfor tage til takke med et enkelt point.

Chelsea fik kampens nok første store chance, da Didier Drogba efter omkring seks minutters spil fik en god mulighed, efter godt spil af Chelsea. Angriberens afslutning var dog ikke skarp nok. Kampens indledning var meget lige, hvor hjemmeholdet viste, at de ikke havde tænkt sig at forære de engelske gæster noget.

Den danske angriber, Søren Larsen, var med fra start for Schalke, og efter godt tyve minutters spil havde han en god mulighed. Et hjørnespark endte hos Larsen, men han formåede ikke at sende bolden ind bag Chelsea-keeperen.

Overtaget i kampen svingede en del i første halvleg, som endte uden scoringer, 0-0.

I anden halvleg var billedet noget nær det samme. Begge hold havde nogle gode muligheder for at afgøre kampen, men det lykkedes ikke for hverken Schalke eller Chelsea. Peter Løvenkrands havde en god mulighed, da han pludselig stod fri i slutminutterne, men skuddet fra danskeren prellede af på stolpen.

Der var i slutminutterne godt gang i kampen, hvor begge hold forsøgte at score det afgørende mål. Kampen endte dog uden scoringer, 0-0.