Schalke 04 godt fra start

Tysk fodbold

Bundesligaen blev for Schalke 04 og Hannover 96 åbnet lørdag eftermiddag, og det blev lidt af et brag på Veltins Arena. To mål indenfor de første ti minutter, var blandt andet det man kunne se frem til i dagens kamp.

Godt 61.000 mennesker var mødt op på Veltins Arena, for at se sæsonpremieren mellem FC Schalke 04 og Hannover 96, og hjemmeholdets fans skulle kun vente sølle to minutter for at rejse sig jublende op fra deres sæder.

Da var det nemlig Marcelo José Bordon, der kunne score første Bundesliga-rundes suverænt hurtigste mål, og bragte dermed sit hold, Schalke 04, foran efter et hjørnespark som endte hos forsvareren, som ikke så anden løsning end at sende bolden videre til målet, og dermed en sensationel hurtig føring til Schalke.

Schalkes fantastisk gode, hurtige start, blev ikke bare belønnet en, men hele to gange. Det skete da de blåblusedes Kevin Kuranyi øgede stillingen til 2-0. Dette skete bare fem minutter efter det første mål, og altså nåede kampuret knap at vise syv minutter, før den stod 2-0.

Denne stilling fik lov til at stå, indtil minutter tikkede sig op over de 45, og dommer Günter Perl besluttede sig for at fløjte kampen ind til pause. Dermed var halvlegsstillingen ved 2-0 til hjemmeholdet.

Men de kongeblå havde ikke fået nok. Kevin Kuranyi var stadig i målhumør, og det var da også denne mand som kunne score kampens sidste mål med godt 25 minutter igen. Dermed kom både Schalke 04 og deres tyske landsholdsangriber godt fra start i den nye Bundesliga-sæson.

Med en 3-0-sejr, ligger Schalke på en andenplads, med en fuldkommen ens score som Hoffenheim. Det eneste hold, som indtil videre har klaret sig lige så godt som Schalke, er oprykkerne fra Hoffenheim der sensationelt har fortsat deres imponerende statistik, og deres 3-0-sejr bringer Hoffenheim helt til tops, med en score der er fuldstændig ens med Schalkes.